2Coaches in Venlo

2Coaches: Stap voor stap vooruit.

Over 2Coaches

2Coaches valt onder de rubriek coaching uit Venlo.

2Coaches coacht kinderen, jongeren en hun ouders met inzet van honden. Gedrag- en opvoedadvies voor jong en oud. Wil je je graag kunnen ontwikkelen? Groot of klein, iedereen is welkom bij 2Coaches.

Wendy van Gestel van 2Coaches is pedagoog & dog assisted coach en helpt je graag samen met haar coachhonden. Door het werken met een coachhond stellen kinderen en volwassenen zich sneller open. De spiegelende feedback van de honden is puur en zuiver. Gecoacht worden met honden werkt drempelverlagend, geeft plezier, is ontspannend en stress verlagend. Daarbij kun je gelijk oefenen met alternatief gedrag, waardoor je vaak sneller en doelgerichter resultaat bereikt. Ervaringsgerichte begeleiding is overigens met én zonder coachhond mogelijk.

Stap voor stap zal 2Coaches je vooruit helpen met:

- opvoeden & opgroeien,

- sociale & emotionele ontwikkeling,

- zelfinzicht & ontplooiing

- angst voor honden.

Wil je stap voor stap terug in je eigen kracht worden gezet door te werken aan een positief zelfbeeld, je weerbaarheid te verhogen, je zelfvertrouwen te versterken, te leren omgaan met je prikkelgevoeligheid of angst voor honden?

Daarnaast kun je ook voor laagdrempelig opvoedadvies bij 2Coaches terecht. Heb je een dochter of zoon waar soms niks mee aan te vangen lijkt en wil je beter contact kunnen maken? Wil je zeker weten dat je het allemaal wel goed aanpakt? Dan kan 2Coaches je helpen om antwoorden te vinden op deze vragen.

'Groen doet goed' en daarom zal 2Coaches vaker met je de natuur in gaan, buiten werken op het terrein van de praktijk of in je eigen tuin (als deze hondvriendelijk is). Dit doet 2Coaches door middel van: Pedagogisch advies, training en voorlichting en dog assisted coaching.

Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan 2Coaches? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

2Coaches uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Bakheideweg 1 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44644432.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 2Coaches zijn o.a. :

Nieuws van 2Coaches in Venlo

Worskhop Sterke Brugklas Stap

Worskhop Sterke Brugklas Stap

Meer ontspannen en sterker de overstap naar de Brugklas maken.

Hond die voor coach speelt

Hond die voor coach speelt

Dagblad de Limburger van 27-3-2019