Beauty Salon Angenie in Venlo

beautysalonangenie.nl

Over Beauty Salon Angenie

Beauty Salon Angenie valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Venlo.

Bent u opzoek naar een professionele beautysalon in Venlo waar u als persoon centraal staat? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Beauty Salon Angenie helemaal aan het juiste adres.

Het gezicht achter Beauty Salon Angenie is Angenie Harpal. In 2014 is zij begonnen met haar eigen beautysalon. Het is haar passie om met mensen te werken. En om ieder persoon in de behandelstoel een goed gevoel over zichzelf te geven. Dit doet ze met heel veel zorg, aandacht en respect.

De salon is gevestigd in een mooi historisch monumentaal pand in de binnenstad van Venlo. Bij binnenkomst ervaart u de warme sfeer met een luxe inrichting van de winkel-, schoonheids- en pedicure ruimte.

Heeft u nog vragen voor Beauty Salon Angenie? Of wilt u meer te weten komen over de producten en diensten die zij leveren? Neem dan gerust even contact met hun op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie hierover.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty Salon Angenie uit de rubriek schoonheidssalon uit Venlo is gevestigd aan de Wilhelmimastraat 16 A in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-8503055.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty Salon Angenie zijn o.a. :