chantalvanderheijden in Venlo

Chantal van der Heijden

Over chantalvanderheijden

chantalvanderheijden valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Venlo.

Welkom op mijn bedrijfsprofiel, ik ben Chantal van der Heijden.

Ik bied ondersteunende en begeleidende diensten op het gebied van welzijn en zorg aan diverse doelgroepen van alle leeftijden zoals : kinderen met een beperking, ouderen, mensen met dementie en mensen met psychische klachten.

Ik bied kwaliteit en zorg op maat wat het beste past bij uw manier van leven.

Praktisch gezien kunt u denken aan: gezinsondersteuning, lichte huishoudelijke verzorging, maaltijden bereiden, persoonlijke hulp bij alledaagse dingen zoals opstaan, eten en drinken, gezelschap, samen iets ondernemen, en indien dit buiten de deur is regel ik dit van het begin tot het eind, ik beschik ook over eigen vervoer, begeleiding naar arts of ziekenhuis, een luisterend oor, massage, ontzorgen voor u en/of uw naasten.

Bent u nieuwsgierig geworden of ik iets voor u kan betekenen? Dan kom ik graag bij u thuis voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kunt u ook mijn website bekijken.

Gratis en geheel vrijblijvend kennismaking/intake gesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

chantalvanderheijden uit de rubriek zorg en welzijn uit Venlo is gevestigd aan de kerkhofweg 88 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25241041.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij chantalvanderheijden zijn o.a. :