Cryo Venlo in Venlo

Cryo Venlo - Doelgericht afslanken met blijvend resultaat

Over Cryo Venlo

Cryo Venlo valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Venlo.

Bent u opzoek naar een iemand die u kan helpen met afslanken op een veilige en professionele manier? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Cryo Venlo helemaal aan het juiste adres.

Met Cryo 21 kunnen wij doelgericht werken op de zones die u wilt laten verdwijnen. Weg met die rol op uw buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is al onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling.

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van kou, waarbij vetcellen op een natuurlijke en effectieve manier worden verwijderd. De cellen worden eerst bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze u lichaam op een natuurlijke manier als afvalstof. Zowel mannen als vrouwen kunnen een Cryo 21 behandeling gebruik maken.

Heeft u nog vragen voor Cryo Venlo over bijvoorbeeld de Cryo? Of wilt u iets anders over hun te weten komen? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie hierover.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cryo Venlo uit de rubriek schoonheidssalon uit Venlo is gevestigd aan de St Michaelstraat 4 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19832053.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Cryo Venlo zijn o.a. :