De Bijltjes ruimen op in Venlo

Hulp en nazorg van het huis na overlijden van uw dierbaren

Over De Bijltjes ruimen op

De Bijltjes ruimen op valt onder de rubriek coaching in Venlo.

Mevr. N. Hermkens is de drijvende kracht achter De Bijltjes ruimen op. Haar droom is altijd geweest een eigen bedrijf te hebben. Ze houdt ervan om om op verschillende manieren mensen te kunnen helpen.

Haar motto is dan ook: OOK AL HEB JE HET MOEILIJK, ER ZIJN ALTIJD NOG MENSEN DIE HET NOG MOEILIJKER HEBBEN EN VEEL STEUN EN LIEFDE KUNNEN GEBRUIKEN.

Leegruimen na overlijden:

Om na een overlijden van een dierbare het huis of appartement leeg te ruimen, is niet iets waar u op zit te wachten. Er moet zoveel gebeuren in de woning terwijl u andere dingen aan uw hoofd heeft.

Hoe fijn is het dan dat De Bijltjes ruimen op u kan helpen met alle rompslomp en het gesjouw. Zelfs nu in de Corona tijd kan u geholpen worden met het leegruimen van een woning. Van te voren is er een goed overleg wat er moet gebeuren, zodat u er zelf niet bij hoeft te zijn.

Dienstverlening bij het leegruimen:

- Wegbrengen van inboedel

- Opslag van inboedel

- Huur opzeggen

- Makelaar inschakelen

- Voor- en eindinspectie

- Spijkers en schroeven verwijderen

- Vloerbekleding verwijderen

- Behang verwijderen

- Schoonmaken van de woning

- Reparaties aan de woning

- Meterstanden doorgeven

Ook wordt er een mogelijkheid geboden om meubels voor 1 maand tot maximaal 2 maanden op te slaan, zodat u de mogelijkheid heeft rustig te kunnen kijken wat u er mee wilt doen.

Opleveren van de woning :

Wanneer een woning leeg is, kunnen wij voor de oplevering zorgen. De nodige partijen worden ingeschakeld door uw verhuisregisseur.

Als het om een huurwoning gaat wordt er door ons contact opgenomen met de verhuurder. Bij een koopwoning kunnen we de woning aan de makelaar schoon en netjes opleveren zodat de woning weer in de verkoop gezet kan worden.

Uiteindelijk bent u zelf de opdrachtgever en bepaalt u zelf wat u wilt doen en waar u wellicht wel onze hulp bij kunt gebruiken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website van Welkom bij De Bijltjes Ruimen Op. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Bijltjes ruimen op uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Winkelveldstraat 21 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34122376.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Bijltjes ruimen op zijn o.a. :