De IJSMANNETJES in Venlo

Schepijs op locatie

Over De IJSMANNETJES

De IJSMANNETJES valt onder de rubriek ijssalon in Venlo.

De IJSMANNETJES | IJsspecialisten op locatie. Bij u thuis, op school, verzorgingshuis of op de zaak. het maakt niet uit, wij komen naar u toe. Meestal scheppen wij ijs uit onze authentieke oude ijskarren, maar we hebben ook andere unieke mogelijkheden, zoals de draagbare ijscokist.

Huur dus gemakkelijk en snel onze ijskar. Een vriendelijke ijscoman of -vrouw komt natuurlijk mee.

Op dit moment zijn onze klanten vooral in het zuiden en westen van Nederland te vinden, maar vergeet niet.... Wij werken landelijk in Nederland en Belgiƫ.

In de ijskar is plek voor 4 smaken van ons heerlijke schepijs. Standaard serveren wij ons ijs in echte oubliehoorntjes. Voor mensen met een glutenallergie hebben wij ook standaard kartonnen bakjes met lepeltjes bij ons.

Het huren van onze ijskar kan ook zonder ijs en personeel. U schept dan uw eigen ijs. Ook te huur: tafelmodel ijsvitrine, de draagbare ijscokist.

ONS SCHEPIJS:

Onze ijsmakers maken tientallen soorten ijs en in onze ijsfietsen en ijskarren hebben we voor jullie de 3 populairste ijssmaken en 1 speciale ijssmaak naar keuze.

Wereldwijd zijn de 3 meest populaire ijssmaken: vanille, chocolade en aardbei. Die hebben wij dan ook altijd in onze ijsfietsen en ijskarren zitten. De vierde ijssmaak mag u naar wens vervangen.

De lijst met ijssmaken sturen we u altijd toe. Er staan meer dan 65 speciale ijssmaken op het menu.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De IJSMANNETJES uit de rubriek ijssalon uit Venlo is gevestigd aan de De Gruisdonk 1B-1C in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20254861.

Diensten en producten voor ijssalon

Trefwoorden die horen bij De IJSMANNETJES zijn o.a. :

Nieuws van De IJSMANNETJES in Venlo

De IJsmannetjes winnen Golden Award bij uitreiking Horecaprijzen

De IJsmannetjes winnen Golden Award bij uitreiking Horecaprijzen

Afgelopen maandag 22 januari waren in Theater Figi in Zeist de Awards uitgereikt. In een feestelijke setting kwamen Puck en Rens de Golden Award in ontvangst nemen.