De Mantelcoach in Venlo

De Mantelcoach

Over De Mantelcoach

De Mantelcoach valt onder de rubriek coaching uit Venlo.

De Mantelcoach uit Venlo helpt u de juiste balans terug te vinden in uw dagelijks leven. De Mantelcoach vindt het belangrijk dat mantelzorgers er niet alleen voor staan.

Mantelzorgers zijn mensen die uit liefde en/of verantwoordelijkheid langdurige en onbetaalde zorg leveren aan een naaste of dierbare. Veel mensen zien mantelzorg als iets vanzelfsprekends en de mogelijkheid om dit te kunnen doen is natuurlijk erg mooi, maar kan ook veel druk en stress teweeg brengen

Mantelcoach helpt u met het creƫren van overzicht over uw verantwoordelijkheden. Het helpen van vinden van uw balans tussen mantelzorg en uw persoonlijke leven. Het leren omgaan met verdriet en gezondheid van uw naasten, en het verminderen van stress en en overbelasting.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar vind u onze contactgegevens en nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Mantelcoach uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de De Schansgraaf 51 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16232690.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Mantelcoach zijn o.a. :