Deni Houten Speeltoestellen in Venlo

Deni Houten Speeltoestellen gevestigd in Venlo. Compleet assortiment Veilige, duurzame speeltoestellen.

Over Deni Houten Speeltoestellen

Deni Houten Speeltoestellen valt onder de rubriek speelgoedwinkel in Venlo.

Compleet assortiment Veilige, duurzame speeltoestellen

Deni- Speeltoestellen levert zowel particuliere als toestellen voor de openbare sector, doelgroepen zoals scholen, gemeentes, instellingen,campings en speeltuinverenigingen. Deze doelgroepen stellen hoge eisen aan veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Onze speeltoestellen voldoen aan al die criteria en alle wettelijke veiligheidsnormen. Waarbij we echter nooit willen inleveren op speelplezier en gebruiksgemak!

Van A tot Z

Wij leveren de speeltoestellen niet alleen: we zorgen er ook voor dat ze geplaatst worden. We verzorgen alles van a tot z: van het grondwerk, de montage tot en met de ondergrond. Ook het onderhoud en inspecties kunnen we verzorgen. Omdat we perfect op de hoogte zijn van de wettelijke eisen NEN normen 1176 en 1177, kunt u er van op aan dat alles deskundig gebeurt en onze speeltoestellen de maximale veiligheid bieden. Daarbij letten wij vooral op de omgeving waar de speeltoestellen geplaatst worden en houden het speelplezier van de kinderen hoog. Hierbij wordt gelet op de leeftijd van de gebruikers, de moeilijkheid graad van de toestellen. Spelen betekend ontwikkeling van de kinderen, dat ze hun grenzen kunnen verleggen. Maar vooral dat kinderen veel plezier hebben in hun spel.

Ruime keuze

Bij ons kunt U terecht voor een ontwerp op maat dat voldoet aan al u wensen, eventueel voorzien van dat ene extraatje, waardoor U toestel iets unieks wordt. Deze toestellen worden dan ook eenmalig gecertificeerd. Daarnaast biedt het ruime assortiment van Kupas speeltoestellen en Deuvi speeltoestellen voor iedere doelgroep vele mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Deni Houten Speeltoestellen uit de rubriek speelgoedwinkel uit Venlo is gevestigd aan de Veegtesstraat 2 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-3542440.

Diensten en producten voor speelgoedwinkel

Trefwoorden die horen bij Deni Houten Speeltoestellen zijn o.a. :