Diëtheek Venlo en Peel & Maas in Venlo

Diëtheek Venlo en Peel & Maas: Gezond in voeding.

Over Diëtheek Venlo en Peel & Maas

Diëtheek Venlo en Peel & Maas valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Venlo.

Wilt u graag een gezondere levensstijl maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Dan bent u bij Diëtheek Venlo en Peel & Maas helemaal aan het juiste adres.

Tijdens het eerste gesprek wordt er gekeken naar uw huidige levensstijl. Wat u eet en drinkt en wat u aan beweging doet. Daarna wordt er gekeken welke aanpassingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Dit zal geen standaard dieet zijn maar een praktisch en persoonlijk voedingsadvies afgestemd op uw behoeften, wensen en doelen. In de vervolgconsulten wordt uw voortgang besproken. Zo heeft u het hele traject ondersteuning en kunt u, wanneer nodig, advies vragen.

Diëtheek Venlo en Peel & Maas staat voor:

- Binnen 5 werkdagen terecht voor een intake gesprek.

- Goede bereikbaarheid.

- Ruime spreekuren. Mogelijkheid voor de avonduren of op zaterdag.

- Deskundig & betrouwbaar.

Op de website van Diëtheek Venlo en Peel & Maas vindt u een overzicht van alle vestigingen in Nederland. Hier kunt u direct een afspraak maken of de contactgegevens vinden. Ook vindt u hier een overzicht van de aangesloten diëtisten en meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diëtheek Venlo en Peel & Maas uit de rubriek gezondheidscentrum uit Venlo is gevestigd aan de Professor Gelissensingel 20 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-4253600.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Diëtheek Venlo en Peel & Maas zijn o.a. :