Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch in Horn

Wil jij zonder klachten of spanning energiek door het leven?Dan is de energetische therapie die ik toepas iets voor jou. Benieuwd?

Over Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Venlo.

Ervaar je klachten die maar niet vanzelf over gaan?

Elke dag worden we beïnvloed door de hoeveelheid prikkels die we binnen krijgen en dit kost veel energie. Op het moment dat je die energie niet hebt, heeft dit invloed op hoe je jezelf voelt. Je herstelt langzamer, je hoofd staat nooit stil, je loopt over van emoties of je herkent jezelf niet meer terug.

Waar is het allemaal zo mis gegaan? Hoe kom ik weer terug op mijn oude niveau? Hoe kom ik weer in mijn energie, zonder klachten en spanningen?

Deze klachten die je ervaart zijn signalen van je lichaam dat er iets moet veranderen! Doordat we teveel in ons hoofd bezig zijn, voelen we niet goed meer wat er in ons lichaam gebeurt. Dus gaat je lichaam harder schreeuwen om aandacht te krijgen en zal je klachten gaan ervaren. Dit kunnen fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten zijn. Of een combinatie ervan. Door middel van energetische therapie kun je ervoor zorgen dat je beter naar je lichaam luistert, en daarmee ook de klachten die je ervaart aanpakt.

Ik ben Ruben Oosterbosch, energetisch therapeut. Ook ik liep volledig vast. Hierdoor weet ik heel goed wat de therapievorm die ik toepas voor iemand kan betekenen.

Neem contact met mij op als je één van de volgende klachten ervaart: - Doorslaapproblemen - Veel malen en piekeren - Overlopen van emoties - Klachten die maar niet weg gaan - Chronische vermoeidheid - Burn-out klachten

Ervaar weer rust in je leven, leer ontspannen en verbeter je levenskwaliteit. Laat mij je helpen.

Naast mijn praktijk in Valkenburg heb ik ook een praktijk in Horn, aan de Hoogstraat 29.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Venlo is gevestigd aan de Hoogstraat 29 in Horn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22492585.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch zijn o.a. :