Engelen Facility in Belfeld

Engelen Facility | Schoonmaak bedrijf en Glasbewassing.

Over Engelen Facility

Engelen Facility valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Venlo.

Welkom bij Engelen Facility,

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket tegen aantrekkelijke prijzen. De hoge kwaliteit tegen lage kosten maken we mogelijk door onze korte werklijnen, het ontbreken van managementlagen en een lage overhead.

Door het leveren van schoonmaakdiensten en aanverwante zaken wil Engelen Facility BV bijdragen aan een prettig, gezond en schoon woon- en werkklimaat bij haar opdrachtgevers.

Wij werken uitsluitend met een vast team van goed opgeleide vakmensen, korte lijnen en eigen verantwoordelijkheden. Zij beschikken over de meest moderne apparatuur, materialen en werken volgens vaste voorschriften en checklists.

Een scholings- en opleidingsplan zorgt ervoor, dat zij voorop lopen in kennis en vakkundig omgaan met materieel en producten en in het bijzonder in de omgang met de opdrachtgevers. Mede door hun vakmanschap voldoet onze onderneming aan de strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Dankzij onze ruime ervaring in de branche zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio.

Als mogelijke opdrachtgever kunt u dan ook met een gerust hart zaken doen met Engelen Facility BV, wij zijn namelijk NEN 4400-1 en VCA gecertificeerd in het bezit van het OSB keurmerk. Daarnaast zijn wij medeondertekenaar van de Code Verantwoord Marktgedrag.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Engelen Facility uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Venlo is gevestigd aan de Blauwwater 12B in Belfeld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-7370066.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Engelen Facility zijn o.a. :