Engels Bruidsmode in Venlo

Engels Bruidsmode: Bruidsmode en meer.

Over Engels Bruidsmode

Engels Bruidsmode valt onder de rubriek bruidsmode uit Venlo.

Zoekt u één van de meest gerenommeerde bruidsmode specialisten in Nederland? Dan bent u bij Engels Bruidsmode aan het juiste adres. Engels Bruidsmode is Limburgs grootste speciaalzaak in bruidskleding.

Het familiebedrijf heeft al ruim 50 jaar ervaring. Tinie Maassen heeft dit bedrijf in 1991 overgenomen. Engels Bruidsmode staat voor perfectie, service en kwaliteit. Engels Bruidsmode biedt een sprankelende collectie bruidsjaponnen in ivoor en kleur aan.

Wilt u niet op de traditionele manier trouwen? Geen probleem! Engels Bruidsmode heeft namelijk een grote collectie zeer bijzonder japonnen. Naast de traditionele kleuren als ivoor, champagne, wit en cappuccino, heeft Engels Bruidsmode ook een collectie gekleurde japonnen in allerlei stijlen.

U kunt bij Engels Bruidsmode ook regelmatig terecht voor huisshows. De bijzondere collectie van dat moment wordt dan in een gemoedelijke en sfeervolle ambiance geshowd. Tevens is er dan een gelegenheid om uw droomjapon te passen en uit te zoeken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Engels Bruidsmode? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Engels Bruidsmode uit de rubriek bruidsmode uit Venlo is gevestigd aan de Kloosterstraat 14 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-3821213.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Engels Bruidsmode zijn o.a. :