English It Is in Baarlo LB

English It Is: Engelse lessen en bijlessen.

Over English It Is

English It Is valt onder de rubriek opleiding in Venlo.

Sinds jaar en dag is Engels in onze maatschappij onontbeerlijk geworden. De druk om onszelf in het Engels te kunnen redden wordt hierin ook steeds verder verhoogd.

Veel bedrijven hanteren Engels als voertaal. Daarnaast zien we steeds vaker dat bij vacatures Engels gevraagd wordt. Ook binnen opleidingen wordt steeds vaker verwacht dat je werkstukken, scripties en zelfs hele presentatie in het Engels moet kunnen doen. Engels is een verplichting geworden en geen luxe meer.

Gelukkig is het leren van Engels ook erg leuk. English It Is weet dit en houdt hier dan ook rekening mee. Als leerstof leuk is en lollig, dan blijft het veel beter hangen. Humor speelt bij ons dan ook een grote rol bij het aanleren van Engelse vaardigheden.

En niet te vergeten gezelligheid. Het kan dus zo maar zijn dat er tijdens de spreekvaardigheidslessen een English High Tea geserveerd wordt.

Kom voor Engelse lessen en/of bijlessen naar English It Is.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

English It Is uit de rubriek opleiding uit Venlo is gevestigd aan de Kasteellaan 10 in Baarlo LB. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38295892.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij English It Is zijn o.a. :