Ereprijs training en coaching in Venlo

Coaching bij Stress, Burn-Out, Bore-Out en Faalangst

Over Ereprijs training en coaching

Ereprijs training en coaching valt onder de rubriek coaching in Venlo.

Mevr. Marjo Crombach is de drijvende kracht achter Ereprijs training en coaching. Ik ben coach-trainer-schrijver-spreker van Ereprijs Training en Coaching. Mijn stijl is prikkelend, direct, maar vooral ook zorgvuldig, warm en betrokken.

Ben je op zoek naar een coach die jou kan helpen en begeleiden bij faalangst? Of heb je een burn-out? Dan ben je bij Ereprijs Training en Coaching aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor een Bore-out, het broertje van de burn-out, dat veroorzaakt wordt door chronische verveling tijdens, (maar soms ook buiten) het werk. Ik wil samen met jou de uitdaging aangaan, je bronnen opsporen, boren ze aan, ontwikkelen ze en houden ze vast. Zo gaan we samen op weg naar jouw herstel en succes.

Marjo Crombach heeft onlangs haar nieuwe boek “Bore-out, een praktische handleiding voor begeleiders" uitgebracht. Behalve de achtergronden, oorzaken, symptomen en gevolgen van bore-out, vertelt het ook over zijn relatie met zijn broertje, ‘burn-out’, en voor coaches en therapeuten zijn er therapeutische aanwijzingen met daaraan gekoppeld 32 oefeningen.

Ik hoop, dat dit boek snel veel therapeutische begeleidingsruimtes zal bereiken, zodat het ten dienste kan staan aan mensen met een (dreigende) bore-out, die deskundige hulp en begeleiding zoeken. Als dit fenomeen een grotere bekendheid krijgt, niet alleen onder experts, maar liefst ook onder leken, zal het gemakkelijker (h)erkend kunnen worden, waardoor het voor de mensen die ermee te maken krijgen, gemakkelijker wordt op zoek te gaan naar hulp. Als ervaringsdeskundige, psychosociale coach, die daar destijds zelf helaas nog helemaal over in het duister tastte, gun ik hun dat van harte.

Als u iemand zoekt, die bijvoorbeeld in een congres over bovenstaande onderwerpen kan spreken, kunt u contact opnemen. Ik geef lezingen en trainingen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de site. u kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ereprijs training en coaching uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Diamanthof 42 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-3549453.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ereprijs training en coaching zijn o.a. :

Nieuws van Ereprijs training en coaching in Venlo

Nieuw boek in de maak...

Nieuw boek in de maak...

Er is een tweede boek in de maak over BORE-OUT, deze keer niet specifiek voor begeleiders, maar voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwerp.