Erickooktopmaat in Venlo

Erickooktopmaat: Horeca bedrijfsadvies, privé chefkok, catering & events en kookworkshops.

Over Erickooktopmaat

Erickooktopmaat valt onder de rubriek catering in Venlo.

De drijvende kracht achter Erickooktopmaat is Eric Arts. Als klein jongetje wist Eric al zeker dat hij kok wilde worden en na de basisschool ging hij naar de koksschool in Eindhoven. Eric had in Antwerpen zijn eerste baan als chef en daarna in Limburg.

Eric zijn eerste restaurant was Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst. Daarna volgde er nog diverse andere bedrijven. Eric heeft zijn laatste werkplek, restaurant Cabillaud, wederom naar een hoog culinair niveau getild.

U kunt bij Erickooktopmaat terecht voor diverse culinaire diensten. Hieronder ziet u deze diensten terug. Uitgebreide informatie ziet u op de website terug.

De diensten:

- Privé chefkok.

- Horeca bedrijfsadvies.

- Catering & events.

- Kookworkshops: Wilt u ook graag goed leren koken? Dan kunt u kiezen voor de kookdemonstraties of kookworkshops van Erickooktopmaat. U leert koken op een hoog niveau.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Erickooktopmaat? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Erickooktopmaat uit de rubriek catering uit Venlo is gevestigd aan de Sloterbeekstraat 60A in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48781205.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Erickooktopmaat zijn o.a. :