Esentika in Horst

Marianne Geurts | Business Coaching, Training, Consulting voor dé ORGANISATIES | TEAMS | PROFESSIONALS VAN DE TOEKOMST

Over Esentika

Esentika valt onder de rubriek coaching uit Venlo.

Haal je er écht alles uit? Ben je ondernemer, leidinggevende, manager, projectleider, professional in dienst of zelfstandig, coach of trainer? En laat je kansen liggen als ORGANISATIE, TEAM of PROFESSIONAL? Ook op sociaal maatschappelijk gebied? Ik help jou als professional, team of organisatie om concreet stappen te zetten naar meer impact. Met een combinatie van online en live training, coaching en consulting halen we er alles uit!

Ga naar www.esentika.com voor de GRATIS IMPACT-SCAN!

We werken aan de volgende thema's:

- Daadkracht - (Persoonlijk) leiderschap - Ondernemerschap - Projectleiderschap - Zelforganisatie - Samenwerking - Maatschappelijke bijdrage - Vitaliteit & passie - Coach- en trainersvaardigheden.

Ik vind het belangrijk dat je echt geïnspireerd raakt en verrast bent door de nieuwe inzichten die direct de impact vergroten. We spiegelen, reflecteren en zijn respectvol in een open setting waarin we gewoon allemaal onszelf.kunnen zijn. In de trajecten worden theorieën en oefeningen op een natuurlijke manier ingezet. Zo maken we alle potentie wakker!

Met de gratis impact-scan op www.esentika.com meet je waar je kansen laat liggen. Je vindt er drie verschillende scans: voor organisaties, teams en professionals. En ik ga ook voor meer sociale impact! Dit maakt je naar de toekomst toe alleen maar nog aantrekkelijker. Maar het is vooral zo fijn om écht iets wezenlijks bij te kunnen dragen.

Wil je graag meer informatie over wat Esentika voor jouw organisatie, team of jou als professional kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op www.esentika.com. En bel gerust voor een vrijblijvende afspraak. Een lekkere kop koffie is zo gezet!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Esentika uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Melatenweg 17a in Horst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23878400.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Esentika zijn o.a. :

Nieuws van Esentika in Horst

Leuker en beter vergaderen samen?

Leuker en beter vergaderen samen?

Meer impact als voorzitter of deelnemer? Wil je vier weken gratis tips ontvangen?