Faunatec Plaagdier Management in Venlo

Faunatec Plaagdier Management | Ongediertebestrijding, advisering en wering

Over Faunatec Plaagdier Management

Faunatec Plaagdier Management valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Venlo.

Welkom bij Faunatec Plaagdier Management,

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in ongediertebestrijding. Plaagdier Management bestaat uit advisering, wering en bestrijding van ongedierte zoals knaagdieren, kruipende- en vliegende insecten.

Daarnaast is Faunatec Plaagdier Management gespecialiseerd in houtaantasters, zoals de houtwormkever en de huisboktor.

Plaagdieren kun je verdelen in een aantal groepen zoals knaagdieren (muizen en ratten), vliegende insecten (o.a. vliegen en wespen), kruipende insecten (o.a. kakkerlakken, mieren, papiervisjes en zilvervisjes), materiaalaantasters, voorraadaantasters (o.a. kevers) en houtaantasters (o.a. huisboktor en houtwormkever).

Of u wel of niet ongedierte wil bestrijden kan een discussie punt zijn en is meestal een kwestie van ´kennis van hun leefwijze´. In Nederland kennen we ongeveer 30.000 soorten insecten, waarvan er slechts 150 soorten schadelijk zijn voor mensen en/of materialen.

Bijvoorbeeld door verandering van de leefomstandigheden van het plaagdier, de omgeving niet meer aantrekkelijk is en het ‘spontaan’ verdwijnt.

Ongediertebestrijding is meer dan alleen het bestrijden van bovengenoemde plaagdieren. In ons vak verstaan we onder Plaagdiermanagement; het voorkomen en weren van plaagdieren en indien nodig overgaan tot een bestrijdingsactie.

Het voorkomen en weren vindt plaats door een goed advies door een professionele plaagdierbestrijder, met de juiste vakkennis. Het bestrijden dient ook te gebeuren met de juiste, wettelijk toegestane middelen in de juiste hoeveelheid. Het beperken van schade aan het milieu, mens, dier en eigendommen is van groot belang.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Faunatec Plaagdier Management uit de rubriek ongediertebestrijding uit Venlo is gevestigd aan de Turfstraat 21 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20438010.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij Faunatec Plaagdier Management zijn o.a. :

Nieuws van Faunatec Plaagdier Management in Venlo

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

heeft u overlast van wespen of mieren of ander ongedierte?