Feestzaal De Waeg in Venlo

Feestzaal De Waeg is het adres voor bedrijfsfeesten, kerst- en nieuwjaarsborrels, workshops, bedrijfspresentaties, recepties, uitvaartdiensten en nog veel meer.

Over Feestzaal De Waeg

Feestzaal De Waeg valt onder de rubriek zaal huren in Venlo.

Feestzaal De Waeg biedt u de juiste plek om al uw feesten volledig te laten verzorgen. Van bedrijfsfeesten, recepties, bruiloften, tot aan vergaderingen en uitvaartdiensten. Wat de gelegenheid ook is, wij kunnen dit tot in de puntjes verzorgen, met uw wensen voorop.

Onze zaal is dus niet alleen geschikt voor feesten, maar ook voor vergaderingen en uitvaartdiensten zeer geschikt.

Klik op de knop mogelijkheden op onze website voor meer informatie en bij impressie voor een blik in onze feestzaal. Úw adres voor bedrijfsfeesten, kerst- en nieuwjaarsborrels, workshops, bedrijfspresentaties, recepties, uitvaartdiensten en nog veel meer. De Waeg is een ideale locatie voor mensen die willen genieten van een comfortabel verblijf voor verschillende doeleinden.

Per 1 januari 2014 wordt het geëxploiteerd door Sjaak en Jeanne Joosten. 25 jaar geleden is De Waeg gebouwd door Stichting Wijkgebouw Horsterweg en inmiddels is het een volwaardig horecabedrijf en thuisbasis voor verschillende verenigingen.

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij bieden een sfeervolle gastvrije accommodatie met een mooi terras en goede parkeergelegenheid. Onze zaal is geschikt voor gezelschappen tot zo'n 250 personen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feestzaal De Waeg uit de rubriek zaal huren uit Venlo is gevestigd aan de Hosterweg 203 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27027758.

Diensten en producten voor zaal huren

Trefwoorden die horen bij Feestzaal De Waeg zijn o.a. :