fit20 Venlo in Venlo

Fit20. Fit in 20 minuten per week.

Over fit20 Venlo

fit20 Venlo valt onder de rubriek sportschool uit Venlo.

Op zoek naar een training die bij jou past? Of op zoek naar een mogelijkheid voor bedrijfsfitness die vol te houden is? Dan ben je bij fit20 helemaal aan het juiste adres.

fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Bij fit20 Venlo train je maar 20 minuten per week, tijd die iedereen wel vrij kan maken. Met een wekelijkse afspraak heb je altijd een stok achter de deur. De training doe je onder begeleiding van je Personal Trainer., ze zijn deskundig en ervaren en begeleiden je optimaal voor het beste resultaat. De Personal Trainers zijn allemaal opgeleid in het opleiding- en expertisecentrum van fit20: de fit20 Academy.

De krachttraining wordt gegeven in een koele ruimte, je traint op een laag tempo en met een hoge intensiteit. Je gaat daarom niet of nauwelijks transpireren, douchen en omkleden is dan ook niet nodig. De ruimte is zonder spiegels en muziek zodat je gefocust kunt trainen. fit20 staat voor snel en goed resultaat binnen 3 maanden. Bij fit20 kun je alleen of samen trainen.

Het bedrijfsleven heeft fit20 inmiddels ontdekt, grote ondernemingen als Randstad, Siemens, Robeco, Albert Heijn en Nationale Nederlanden hebben inhouse al een fit20 studio. Het ziekteverzuim blijkt uit onderzoek van TNO met bijna 2% vermindert te zijn. Voor bedrijven is dit een behoorlijke kostenbesparing en werknemers worden daarbovenop productiever.

Wil jij je inschrijven voor een gratis proefles? Of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van fit20 Venlo


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

fit20 Venlo uit de rubriek sportschool uit Venlo is gevestigd aan de Kaldenkerkerweg 56 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40905604.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij fit20 Venlo zijn o.a. :