Fresh2 Nieuwe Media BV in Venlo

Fresh2 Nieuwe Media BV: Uw partner bij nieuwe media.

Over Fresh2 Nieuwe Media BV

Fresh2 Nieuwe Media BV valt onder de rubriek internetbedrijf in Venlo.

Heeft u een partner nodig bij uitstek als het gaat over nieuwe media waaronder video, internet en Social Media? Dan bent u bij Fresh2 helemaal op het juiste adres.

Fresh2 is een VOF van René Ensink en Leon Peeters. René heeft jarenlange ervaring in het bouwen van websites. Ook is hij een bedreven video en audio specialist. Opnames, video editing en audio editing zijn zijn specialiteiten.

Leon is vooral bekend als kunstenaar van o.a. wand en plafond schilderingen. Maar deze creatieveling is ook zeer bedreven in het ontwerpen van logo's en bedrijfsconcepten geheel naar uw wens.

Sinds kort zijn wij ook Cisco gecertificeerd en officieel Meraki dealer. Hierdoor hebben wij het product FreshWiFi ontwikkeld en zijn hiermee uniek in Nederland.

Dit zijn de diensten die wij o.a. bieden: - Professionele websites. - Company branding. - HD bedrijfspresentaties. - HD reclame spots. - HD videoclips. En natuurlijk nog veel meer.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Ook kunt u voor verdere vragen altijd even contact met ons opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fresh2 Nieuwe Media BV uit de rubriek internetbedrijf uit Venlo is gevestigd aan de Groenstraat 108 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0772-061555.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Fresh2 Nieuwe Media BV zijn o.a. :