Gé van den Broek Sportmassage in Venlo

Massages voor sporters (en behandeling bij blessures), verlichting stressgerelateerde klachten en ontspanningsmassages.

Over Gé van den Broek Sportmassage

Gé van den Broek Sportmassage valt onder de rubriek massage in Venlo.

Een diepe sportmassage, heerlijke ontspanningsmassage, balansmassage of shiatsu van Gé van den Broek Sportmassage in Venlo is een ware verademing. Even de volledige aandacht voor uw lichaam en geest. Na een massage gaat u helemaal ontspannen weg.

Door tijdig aandacht te besteden aan kleine klachtjes en/of regelmatig de belangrijkste spiergroepen los te laten masseren kunnen ernstigere klachten worden voorkomen en kan probleemloos gesport worden. Op topniveau, maar ook op elk niveau daaronder!

De diensten die aangeboden worden door Gé van den Broek Sportmassage:

- Sportmassage; Na een zware inspanning is een sportmassage een weldaad omdat daardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en het herstel wordt bevorderd. Eventueel extra aandacht voor sportblessures of verlichting overbelastingsklachten.

- Ontspanningsmassage; met een gerichte ontspanningsmassage kunnen veel problemen worden voorkomen. In een ontspanningsmassage worden de overbelaste lichaamsdelen apart aangepakt.

- Balansmassage; Het is een behandeling van het gehele lichaam met speciale massageolie en -technieken (in een mix van klassieke ontspanningsmassage met elementen van shiatsu, lomi lomi, ayurvedische en balinese massage). Hierdoor ontstaat een weldadige ontspanning. Heerlijk om te ondergaan maar ook een speciaal cadeau om weg te geven.

- Shiatsu; Shiatsu is een drukpuntmassage. Hierbij wordt geen olie gebruikt. Alleen door vinger (shi), druk (su) en rekkingen wordt een totale ontspanning verkregen. Deze massage kan ook als stoelmassage door de kleding heen gegeven worden.

- Bedrijfsmassages; Een stoelmassage van ca. 10 minuten op of bij de werkvloer kan verbluffende resultaten opleveren. Door naar het bedrijf te komen, kunnen in een korte tijdspanne relatief veel behandelingen worden gedaan.Op een speciale zitstoel worden de vastzittende spieren losgemaakt. Dit gebeurt door de kleding heen, waardoor het makkelijker is een plek (ruim 1 vierkante meter is al voldoende) voor de massages te vinden. Dit kan onder werktijd gebeuren of tijdens een pauze, in een aparte ruimte maar ook bv. in de kantine.

- Zwangerschapsmassage; Zittend in een ontspannen houding worden de spieren losgemaakt in een combinatie van verschillende soorten massages (met elementen uit sportmassage, shiatsu en ayurvedische massage). Deze massage kan ook probleemloos aan huis gegeven worden, mits er voldoende ruimte (ca. 2 vierkante meter) beschikbaar is.

Bent u toe aan een massage? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en om te komen tot een zo goed mogelijke afstemming van mogelijkheden en wensen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gé van den Broek Sportmassage uit de rubriek massage uit Venlo is gevestigd aan de Willem van Bommelstraat 6 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22214758.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Gé van den Broek Sportmassage zijn o.a. :