Inkspiration tattoo shop in Tegelen

Inkspiration tattoo shop: Voor al uw tattoo wensen.

Over Inkspiration tattoo shop

Inkspiration tattoo shop valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Venlo.

De drijvende kracht achter Inkspiration tattoo shop is Rob van der Putten. Rob heeft ruime ervaring op het gebied van tatoeages zetten. Bij Inkspiration tattoo shop bent u verzekerd van een juist en mooi gezette tattoo.

Samen met Rob kunt u uw wensen bespreken. Vanuit daar wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om tot het mooiste eindresultaat te komen. Ook kunt u er voor kiezen om een ontwerp te laten maken door Rob of uw eigen ontwerp mee te nemen. U laat uw tattoo zetten in huiselijke sferen en u voelt zich gelijk welkom in de shop.

Wanneer u een tattoo laat zetten dan heeft u een soort schaafwond, deze moet natuurlijk de juiste nazorg krijgen. Een juiste nazorg is erg belangrijk. Het genezingsproces van een tattoo duurt ongeveer een week. Rob adviseert u graag hoe u uw tattoo moet verzorgen na het zetten.

Niet elke tattoo is hetzelfde, daarom kunt u bij Inkspiration tattoo shop vrijblijvend een offerte opvragen wat de kosten ongeveer zullen zijn voor uw gewenste tattoo.

Voor meer informatie en voorbeelden van eerder werk van Rob kunt u een kijkje nemen op zijn Facebook Pagina. Hier vindt u tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inkspiration tattoo shop uit de rubriek schoonheidssalon uit Venlo is gevestigd aan de Gulickstraat 11 in Tegelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83324203.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Inkspiration tattoo shop zijn o.a. :