iSpeak in Venlo

iSpeak: Engels en Nederlands voor Poolen en Roemenen

Over iSpeak

iSpeak valt onder de rubriek opleiding uit Venlo.

Heeft u werknemers uit Oost-Europa in dienst, bijvoorbeeld Polen of Roemenen? Wilt u de communicatie in uw bedrijf verbeteren? iSpeak talenschool is gespecialiseerd in het leren van Engels en Nederlands voor dagelijks gebruik of op het werk. Uitgebreid onderwijs op alle niveaus.

iSpeak biedt taalcursussen aan voor beginners, intermediaire gebruikers en voor gevorderden. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die veel motivatie hebben om goed Engels of Nederlands te kunnen leren. De docent zal u nuttige bronnen geven om te leren. Daarnaast zal er ook thuis geleerd moeten worden.

De lesmethoden die iSpeak gebruikt, worden gemaakt door de beste leraren en psychologen. U leert alles vanuit de basis en de geleidelijke implementatie van nieuwe problemen maakt leren gemakkelijk. De studenten van iSpeak zijn in staat om te praten over wat ze elke dag doen en nog meer na het basisniveau.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

iSpeak uit de rubriek opleiding uit Venlo is gevestigd aan de Burgemeester Houbenstraat 2 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47479530.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij iSpeak zijn o.a. :