iSpeak in Venlo

iSpeak: Engels in Nederland.

Over iSpeak

iSpeak valt onder de rubriek opleiding uit Venlo.

Wilt u graag goed Engels kunnen spreken? Dan bent u bij iSpeak aan het juiste adres. Deze talenschool is gespecialiseerd in het leren van Engels voor dagelijks gebruik of op het werk. Uitgebreid onderwijs op alle niveaus.

iSpeak biedt taalcursussen aan voor beginners, intermediaire gebruikers en voor gevorderden. De taalcursussen Engels bestaan uit 12 lessen. Elke week is er één les. Elke les duurt ongeveer 2,5 uur. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die veel motivatie hebben om goed Engels te kunnen leren. De docent zal u nuttige bronnen geven om te leren. Daarnaast zal er ook thuis geleerd moeten worden.

De lesmethoden die iSpeak gebruikt, worden gemaakt door de beste leraren en psychologen. U leert alles vanuit de basis en de geleidelijke implementatie van nieuwe problemen maakt leren gemakkelijk. De studenten van iSpeak zijn in staat om te praten over wat ze elke dag doen en nog meer na het basisniveau.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

iSpeak uit de rubriek opleiding uit Venlo is gevestigd aan de Burgemeester Houbenstraat 2 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47479530.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij iSpeak zijn o.a. :