Italtrans bv in Maastricht

ITALTRANS | DRIVING4U

Over Italtrans bv

Italtrans bv valt onder de rubriek transportbedrijf in Venlo.

Dhr. C. Russo is de drijvende kracht achter Italtrans bv. Sinds 2019 heeft het bedrijf aan de klanten in heel Europa hoge kwaliteit transportdiensten aangeboden.

Bij Italtrans regelen ze graag het vervoer voor u van enveloppe tot palette van 499 kg.

Voor bepaalde ritten hanteren wij een vaste prijs bij Italtrans. Ritten die binnen de 100 kilometer vallen is een vaste prijs van €55,- en €0,40 per kilometer exclusief BTW en tol. Het eerste uur aan wachttijd is inclusief en vanaf het tweede uur vragen wij bij Italtrans een meerprijs van €12,50.

Bij Italtrans vinden wij dat goede service begint met geweldige mensen met de juiste ervaring. Daarom kiezen we ervoor om de beste mensen ons team te versterken. Bij ons heeft u te maken met chauffeurs die weet wat stiptheid inhoudt, veilig rijdt en bekent is met klantenservice. Om aan al uw verwachtingen te voldoen van een transportservice halen we alles uit de kast.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Italtrans. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Italtrans bv uit de rubriek transportbedrijf uit Venlo is gevestigd aan de Sint Annalaan 60 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82088474.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij Italtrans bv zijn o.a. :