ITs 4 all.eu in Venlo

IT's 4 all

Over ITs 4 all.eu

ITs 4 all.eu valt onder de rubriek witgoed winkel uit Venlo.

Welkom bij IT's 4 all

Wij bieden services die voor ieder budget toegankelijk zijn. Its4all staat voor: iedereen.

Wij verhandelen witgoed en aanverwante artikelen. Deze worden door Cecile volledig nagekeken en gereviseerd. Kelly maakt ze verkoop klaar.

U kunt onder andere bij ons terecht voor:

- In-verkoop witgoed. - Reparatie service witgoed. - Automatisering. - Bezorg en Installeer service. - Witgoed Reparaties aan huis - Witgoed Onderdelen voor de doe-het-zelver verkopen - Onderhoud ICT systemen

Duurzaamheid is voor ons zeer belangrijk. Het is zonde apparaten weg te gooien terwijl ze met een beetje hulp een nieuw leven kunnen krijgen. Hiermee helpen wij tegelijkertijd klanten voor ieder budget.

Tevreden klanten geven een lach op ons gezicht.

Samen gaan wij opzoek na de allerbeste apparaten die wij een 2e leven kunnen geven. Cecile kijkt alle apparaten na en reviseert ze. Kelly zorgt ervoor dat ze verkoop klaar de winkel in kunnen. Tussendoor bestaan onze taken uit het adviseren en verkopen van onze apparaten aan klanten die onze winkel bezoeken. Cecile repareert aan huis, bezorgd en installeert de verkochte apparatuur. Kelly regelt de administratie en de klantenservice.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via onze contactgegevens of neem een kijkje op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ITs 4 all.eu uit de rubriek witgoed winkel uit Venlo is gevestigd aan de Kaldenkerkerweg 100 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-7777720.

Diensten en producten voor witgoed winkel

Trefwoorden die horen bij ITs 4 all.eu zijn o.a. :