Kreadiva in Tegelen

Voor leuke creatieve workshops, originele kinderfeestjes en handgemaakte cadeaus!

Over Kreadiva

Kreadiva valt onder de rubriek hobbywinkel in Venlo.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of een leuke workshop dan bent u bij Kreadiva aan het juiste adres, sinds 2008 verzorgt Kreadiva de meest leuke workshops en originele kinderfeestjes welke u niet snel zult vergeten!

De mogelijkheden: * Handgemaakte cadeaus * Creatieve workshops * Originele kinderfeestjes

Heeft u binnenkort een meidenavond of een ander feest of evenement en bent u nog op zoek naar een leuke invulling voor deze dag of avond, neem dan snel contact met ons op! Wij verzorgen namelijk leuke workshops op locatie, voor kinderfeestjes komen wij gewoon gezellig bij u thuis en zorgen wij voor een onvergetelijk feestje voor uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes!

Ook voor handgemaakte cadeaus kunt u bij ons terecht want wat is er leuker dan een zelfgemaakt cadeau te geven aan de ontvanger? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op onze website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kreadiva uit de rubriek hobbywinkel uit Venlo is gevestigd aan de Broeklaan 46 in Tegelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10069607.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Kreadiva zijn o.a. :