Make-A-Wish in Sint Anthonis

Voor 2 euro per week draag je al bij aan de liefste wens van levensbedreigend zieke kinderen. Maak jij het verschil?

Over Make-A-Wish

Make-A-Wish valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Venlo.

Welkom bij Make a Wish,

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiƫnt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Wekelijks komen er bij Make-A-Wish Nederland verzoeken binnen van bedrijven die een donatie willen combineren met zelf iets willen doen voor kinderen. Speciaal daarvoor hebben wij een Business Challenge programma ontwikkeld.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Make-A-Wish uit de rubriek zorg en welzijn uit Venlo is gevestigd aan de Pastoor van Delftlaan 1 in Sint Anthonis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11399502.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Make-A-Wish zijn o.a. :