Meubelpand Venlo in Tegelen

Meubelwinkel in Tegelen

Over Meubelpand Venlo

Meubelpand Venlo valt onder de rubriek meubels in Venlo.

Welkom bij Meubelpand Venlo, met showroom in Tegelen.

In ons assortiment vindt u bankstellen, eettafel stoelen, sfeerhaarden, art deco, lampen, cinewalls, tafels en luxe bedden.

Bij ons is het mogelijk om alle banken in een eigen opstelling te kiezen, denk hierbij aan 1, 2 of 3 zitter, u-hoekbank, L-hoekbank, bank met lounge of ottaman. Zelfs maatwerk is bij ons mogelijk.

Natuurlijk kunt u ook zelf u materiaal en kleur kiezen, bij sommige banken is het zelfs mogelijk om de bank in meerdere kleuren te laten maken.

Mocht het voor u niet duidelijk zijn wat de mogelijkheden zijn, aarzel niet en neem gerust contact met ons op wij staan voor u klaar.

Onze showroom is iedere zondag tot woensdag op afspraak te bezoeken. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00u tot 16.00 uur. In de avonden ook mogelijk op afspraak.

Wij kunnen onze producten tegen meer prijs bij u bezorgen. Voor het in elkaar zetten van meubels word een meerprijs gerekend. Mocht u hier vragen over hebben neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem snel een kijkje in onze webshop.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meubelpand Venlo uit de rubriek meubels uit Venlo is gevestigd aan de Betouwstraat 66 in Tegelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25401165.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Meubelpand Venlo zijn o.a. :