Nagelstudio Wondernailz in Venlo

Nagelstudio Wondernailz: Mooi verzorgde nagels en handen.

Over Nagelstudio Wondernailz

Nagelstudio Wondernailz valt onder de rubriek nagelstudio uit Venlo.

Het gezicht achter Nagelstudio Wondernailz is Alice Holsgens. Alice is een gecertificeerd nagelstyliste. Alice heeft een opleiding gelstyling, manicure, gellak, nail-art en french manicure gevolgd bij Moninails in Haelen.

Alice wil u graag zo goed mogelijk advies kunnen geven op het gebied van handverzorging. Alice volgt daarom regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Daardoor kan Nagelstudio Wondernailz u de beste diensten aan blijven bieden.

Naast het zetten van gelnagels en acrylnagels, kunt u bij Nagelstudio Wondernailz terecht voor professionele nagelverzorging. Uw handen zijn uw visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat uw handen en nagels mooi verzorgt zijn. Uw handen laten zien wie u bent. Nagelstudio Wondernailz kan ervoor zorgen dat uw handen en nagels er perfect verzorgd uit gaan zien.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Nagelstudio Wondernailz staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nagelstudio Wondernailz uit de rubriek nagelstudio uit Venlo is gevestigd aan de Jodenstraat 53 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42108760.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Nagelstudio Wondernailz zijn o.a. :

Nieuws van Nagelstudio Wondernailz in Venlo

Verhuisbericht!!

Verhuisbericht!!

Nagelstudio Wondernailz gaat verhuizen!

Binnenkort bij Wondernailz

Binnenkort bij Wondernailz

Vanaf donderdag 15 April '17 kunt u ook voor IBX bij Wondernailz terecht!