Patrick.Otten-Woninginrichting in Venlo

Woninginrichting.

Over Patrick.Otten-Woninginrichting

Patrick.Otten-Woninginrichting valt onder de rubriek woninginrichting uit Venlo.

Welkom bij Patrick Otten Woninginrichting,

Bij mij kunt u terecht voor alles wat betreft vloer en raamdecoratie voor particulieren en bedrijven, zoals trappen bekleden en het ophangen van gordijnen, gordijnrails, vouwgordijnen, lamellen, aluminium en houten jaloezieën, plissés en (duo)rolgordijnen.

Ik werk met uiteenlopende materialen om tot een zo'n mooi mogelijk resultaat te komen, zoals tapijt, vinyl, Pvc stroken, laminaat, marmoleum,

Ik ben een zelfstandig ondernemer en ik werk alleen, goed klant contact staat bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast vind ik goeie service, goed en creatief werk afleveren zeer belangrijk. Ik werk met veel passie en gedrevenheid en streef ernaar om u als klant altijd met een tevreden gevoel weer achter te laten met een nieuwe woninginrichting. Het veranderen van interieur waarna de klant super positief en tevreden is , minder leuk is verwijderen en slopen van vloeren.

Ik lever hoogstaande service en eerlijke adviezen tegen aantrekkelijke prijzen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. En houd de Facebook pagina in de gaten voor leuke acties!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Patrick.Otten-Woninginrichting uit de rubriek woninginrichting uit Venlo is gevestigd aan de Chirurgijnstraat 13 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25098073.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij Patrick.Otten-Woninginrichting zijn o.a. :