Praktijk Anahata in Venlo

Praktijk Anahata: Therapie op spirituele basis en Reiki / magnetiseren. Levensvragen. Zingeving.

Over Praktijk Anahata

Praktijk Anahata valt onder de rubriek therapeut in Venlo.

Heb je levensvragen of andere problemen waar je niet uit komt, mentaal of emotioneel ? Ben je bezig de zin van je leven of je eigen spirituele weg te zoeken? Dan kun je bij Praktijk Anahata terecht. Wij kunnen je, onder andere door middel van heldervoelendheid, helpen je problemen op te lossen, meer evenwicht in je leven te krijgen en spiritueel en persoonlijk te groeien, kortom een nieuwe start te maken.

De gezichten achter Praktijk Anahata zijn Jos Huijts en Thérèse Krop. Jos is Reiki master (Reiki therapeut), magnetiseur en spiritueel therapeut. Thérèse is Reiki master, gecertificeerd stervensbegeleider en life coach. Je kunt bij Praktijk Anahata ook terecht voor diverse cursussen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Reiki 1 tot en met 3b (de mastergraad) en de nieuwe cursus lichtwerkers.

Op de website staat veel meer informatie en allerlei oefeningen. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Anahata uit de rubriek therapeut uit Venlo is gevestigd aan de Anjerweg 4 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37344991.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk Anahata zijn o.a. :