Praktijk-Balans in Venlo-Blerick

Praktijk Balans | (Her)ontdek je Eigen-Wijs-Heid.

Over Praktijk-Balans

Praktijk-Balans valt onder de rubriek coaching in Venlo.

Praktijk-Balans is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling. Balans is geen kleinigheid maar de juiste kleinigheden leiden tot balans.

Met de onderstaande methoden is het mogelijk je te laten zien waar bij jou die kleinigheden liggen waardoor je meer vreugde, licht en vrijheid, meer eigen-wijs-heid kunt ervaren in je leven.

- Neuro Emotionele Intergatie (NEI)

- Nes Health

NEI is een manier om te ontdekken hoe het komt dat klachten zich openbaren. Via spiertesten kan Praktijk-Balans communiceren met het onbewuste dat altijd eerlijk is. Toch blijf jij de touwtjes in handen houden. Je gaat zo ver als je zelf wilt gaan.

Nes health therapie is een vorm waarbij op een eenvoudige wijze een bodyscan gemaakt wordt van je lichaam. Hierbij geeft je lichaam zelf aan waar het eerste aan gewerkt moet worden. Waar er niet genoeg energie is in de lichaamsdelen, waar de doorstroming niet goed verloopt, waar emotionele blokkades zijn en negatieve geloofsovertuigingen. De blokkades worden op het einde van de sessie eenvoudig verwijderd waarna er druppels meegenomen worden om dat proces tot in het diepst van je cellen door te laten gaan.

Praktijk-Balans is de praktijk van Therezi Ezendam. Sinds 1999 is zij op vele plaatsen in de wereld geweest om te worden die zij nu is. En in eigen land heeft zij diverse opleidingen en ervaringen opgedaan. Dit alles neemt zij mee in haar praktijk Praktijk-Balans, om een stukje met jou mee te lopen door jouw doolhof in het leven. Vele bochten die je in je leven mag nemen met hier en daar een dood einde waardoor je weer en andere richting op moet. Uiteindelijk kom je bij jouw kern in het midden terecht. Je echte zelf waardoor je mag zijn wie je bent.

Ook is het mogelijk om bij Praktijk-Balans begeleid te mediteren. Kom op rust, even ontspannen. Je denken een andere richting geven door begeleide meditatie. Het is mogelijk met een korte cursus of 1 op 1 meditatie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk-Balans uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Molenbossen 414 in Venlo-Blerick. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49802644.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk-Balans zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk-Balans in Venlo-Blerick

Infoceutical - informatie in water

Infoceutical - informatie in water

Infoceutical, wat kunnen ze voor je doen.

Vervolg van vorige week over de Nes scan

Vervolg van vorige week over de Nes scan

Hier een filmpje (1:10) over het “Bron Energie veld” in het algemeen.

Bronscherm-Hydratatie

Bronscherm-Hydratatie

Het tweede scherm in het bron energieveld scherm van een NES scan is: Hydratatie.