Praktijk Namasté in Venlo

Praktijk Namasté: Ayurvedische praktijk.

Over Praktijk Namasté

Praktijk Namasté valt onder de rubriek massage uit Venlo.

De drijvende kracht achter Praktijk Namasté is Monique Darda. Monique is een ayurvedic practitioner en manueel therapeut (MSc). Monique heeft haar opleiding gevolgd bij Dr. A.K. Mehta van EISRA in Den Haag, die de ayurveda een aantal jaar geleden naar Nederland bracht.

Monique haar eerste kennismaking met ayurveda was op aanwijzing van een bekende die haar adviseerde ayurvedische massage te gaan leren. Tijdens deze massagecursus leerde Monique de logica en eenvoud van deze geneeskunde die haar op heel natuurlijke wijze weer in evenwicht heeft gebracht, daar waar haar huisarts met de handen in het haar zat.

Monique heeft de 4 jarige HBO opleiding in Den Haag gevolgd en behaald. In 2017 werd dit uitgebreid met een Bachelor diploma. Door deze opleidingen is Monique steeds meer bewust geworden van de verschillen tussen de Westerse geneeskunde en de Ayurveda. Monique denkt een goede combinatie te kunnen maken van de manuele therapie en Ayurveda.

Praktijk Namasté is een ayurvedische praktijk en u kunt hier onder andere terecht voor een ayurvedische behandeling, ayurvedische massage, natuurgeneeskundig consult en advies en begeleiding tijdens de zwangerschap.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Namasté? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Namasté uit de rubriek massage uit Venlo is gevestigd aan de Akkerwinde 6a in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27476779.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk Namasté zijn o.a. :