Rob Meijers Hoveniersbedrijf in Baarlo

Welkom bij Rob Meijers Hoveniersbedrijf

Over Rob Meijers Hoveniersbedrijf

Rob Meijers Hoveniersbedrijf valt onder de rubriek hovenier in Venlo.

Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u graag een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres bij ROB Meijers Hoveniersbedrijf.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf uw tuin te onderhouden maar wanneer u gewoonweg te druk bent of eigenlijk geen groene vingers heeft is het fijn wanneer een professioneel bedrijf het onderhoud voor u uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bestaande en pas aangelegde tuinen. Om een mooie tuin ook mooi te houden is goed onderhoud van groot belang. Wij verzorgen het winterklaar maken van uw tuin, de diverse snoeibeurten en ook het algemene onderhoud, verspreid over het gehele jaar.

Diensten;

* Tuinonderhoud

* Tuinaanleg

* Tuinadvies

Samen met u ga ik kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de Facebookpagina van Rob Meijers Hoveniersbedrijf. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rob Meijers Hoveniersbedrijf uit de rubriek hovenier uit Venlo is gevestigd aan de Napoleonsbaan Noord 38a in Baarlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39176241.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Rob Meijers Hoveniersbedrijf zijn o.a. :