Salon La Casa in Venlo

Salon La Casa: Less is more!

Over Salon La Casa

Salon La Casa valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Venlo.

Salon La Casa is een schoonheidssalon gespecialiseerd in Cryotherapie, Size Zero, Plasma lift en Sugaring. Daarnaast is het ontharen met suikerpasta ook een specialisatie. Salon La Casa geeft hier ook scholingen in.

Salon La Casa heeft ook nog een andere vestiging in Venlo waar u terecht kunt voor behandelingen van Size Zero. Een landelijke franchise keten met meer dan 45 salons die gespecialiseerd zijn in diverse behandelingen op het gebied van spierversteviging, drainage en afslanken.

Salon La Casa is dé Cryo21 specialist (koudetherapie). Tijdens de behandeling wordt er manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0 en -10 graden. Hierdoor zal een thermische schok gecreëerd worden in de vetcellen. Die koelen af tot 8 graden. De vetcellen zijn erg gevoelig voor kou en ze zullen na de behandelingen een natuurlijke celdood sterven.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Salon La Casa? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon La Casa uit de rubriek schoonheidssalon uit Venlo is gevestigd aan de St Michaelstraat 4 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19832053.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon La Casa zijn o.a. :