Sinar Indonesische Catering & Reizen in Venlo

Sinar Indonesische Catering & Reizen gevestigd in Venlo. Naast het verzorgen van catering en evenementen met een Indonesisch karakter zal Sinar voor het eerst volledig verzorgde groepsreizen naar, hoe kan het ook anders, de gordel van smaragd gaan organiseren!

Over Sinar Indonesische Catering & Reizen

Sinar Indonesische Catering & Reizen valt onder de rubriek catering in Venlo.

Sinar Indonesische Catering & Evenementen nu ook met REIZEN? Ja, u leest het goed ! Naast het verzorgen van catering en evenementen met een Indonesisch karakter zal Sinar voor het eerst volledig verzorgde groepsreizen naar, hoe kan het ook anders, 'de gordel van smaragd' gaan organiseren ! Er wordt hierbij gedacht aan aan reizen voor enerzijds 'ondernemende cultuursnuivers', als ze zo genoemd mogen worden, en anderzijds de reiziger die iets meer hulpbehoevend is, maar toch o zo graag een keer naar dit mooie land zou willen afreizen.

De exacte invulling van deze reizen is (natuurlijk) nog in ontwerpfase. Er zijn onderhandelingen met vliegmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, keurmerk instellingen, zorginstellingen, e.d.

Voor de invulling van het programma in Indonesië bestaat al een kleine voorsprong; de eigenaar van Sinar heeft daar reeds een soort toeristenvervoersmaatschappij. Reeds nu kunt u via Sinar gebruik maken van de mogelijkheid om in Indonesië een personenbusje met chauffeur te huren. De ondernemende reiziger mag zelf de reisdoelen bepalen, maar het is ook mogelijk om een interessante rondreis door de chauffeur te laten bepalen.

Binnenkort kunt u op deze site meer lezen over deze nieuwe ontwikkeling, dus blijf hier terugkeren !

Voor meer informatie over de reeds aanwezige mogelijkheden van personenvervoer in Indonesië raden wij u aan contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch.

Sinar Indonesische Catering- & Partyservice Heeft u een feestje of een gezellig etentje met vrienden of familie en wilt u niet zelf koken ? Dan bieden wij u de oplossing:

Lekker Indonesisch eten!!

Wij verzorgen uw catering met authentiek Indonesisch eten bij u thuis of op elke gewenste andere locatie.

Een kleine greep uit ons gerechten assortiment :

Afbeelding beschrijving Soto Ayam, Saté Babi/Ayam/Kambing, Semur, Sayur Lodeh, Bumbu Bali, Gado-gado, Nasi of Bami Goreng, enz, enz, ....

Ook voor Indonesische snacks en koek kunt u bij ons terecht Loempia, Risolles, Pastei, Lemper, Roti Kukus, Sponscake, Spekkoek, enz.,

Tevens kunnen wij ook voor u verzorgen: - Bediening in traditioneel Indonesische klederdrachten - Alle noodzakelijke drank (vergunning aanwezig) - Decoratie / aankleding van de feestlocatie - Locatie bemiddeling - Indonesisch entertainment; authentieke dansgroepen, bands, zangers & zangeressen

Tel: 077-3822016 of 077-3744346 of 06-10080205

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sinar Indonesische Catering & Reizen uit de rubriek catering uit Venlo is gevestigd aan de Heggeroosstraat 12 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-3822016.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Sinar Indonesische Catering & Reizen zijn o.a. :