Theo Geurts Re-set Coaching in Venlo

"Samen bereik je meer, maar de eerste stap zet jij.."

Over Theo Geurts Re-set Coaching

Theo Geurts Re-set Coaching valt onder de rubriek coaching in Venlo.

Theo Geurts is de drijvende kracht achter Theo Geurts Re-set Coaching. Ik ben sinds 2012 zelfstandig coach. Afgelopen jaren heb ik me steeds meer kunnen verdiepen in de missie en mijn passie om mensen met zichzelf in verbinding te brengen en hun gevoel, mede om emoties die nog niet zijn verwerkt te verwerken. Daardoor heb ik mezelf goed weten te specialiseren in re-integratie/ verzuim vanuit traumaverwerking, burn-out en aanverwante problematiek.

Ben je op zoek naar een coach omdat je niet meer in balans bent, zowel privé als op werkgebied? Of voel je je futloos en heb je helemaal geen energie meer om verder te komen? Heb je last van stress, burn-out, slaapproblemen of angstklachten? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Theo Geurts Re-set Coaching.

De diensten die aangeboden worden bij Theo Geurts Re-set Coaching zijn:

- Re-set Coaching, met Re-set Coaching kun je de opgebouwde spanning letterlijk resetten. Dit kan zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal vlak.

- Rouw- en traumaverwerking, door gericht aan de slag te gaan met de betreffende emoties, kunnen deze naar boven komen, waardoor ze ook verwerkt worden en je meteen meer innerlijke rust zult voelen.

- Re-integratie, hierbij kan ook Re- set Coaching worden ingezet om ervoor te zorgen dat belemmerende factoren eerst aangepakt worden. Op deze manier wordt gezorgd voor een stabiel fundament. Hierdoor wordt de kans om succesvol en duurzaam in te stappen in een nieuwe baan aanzienlijk vergroot. Iedere persoon heeft een eigen aanpak nodig en daarom is elk trajectplan op maat gemaakt voor de betreffende kandidaat.

Durf je de eerste stap te zetten?

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Theo Geurts Re-set Coaching uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Schoolweg 146-C in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10664826.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Theo Geurts Re-set Coaching zijn o.a. :