TP Santé in Blerick

Mevr.Thea Peeters is de drijvende kracht achter TPsanté.

Over TP Santé

TP Santé valt onder de rubriek therapeut in Venlo.

Sinds 2011 ben ik Vitaliteitscoach en sinds 2019 mag ik mij ook natuurgeneeskundig therapeut noemen. Mijn diensten vallen onder de “alternatieve geneeswijze”. Als therapeut werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes van het BATC. Energie / prikkeloverdracht / drainage / voeding / psyche .

Ben je benieuwd of je een tekort hebt aan vitaminen of mineralen? Loop je al lange tijd met vage klachten en weet je niet waar ze vandaan komen? Slaap je slecht, is de batterij leeg of heb je last van je darmen? Praktijk TPsanté gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht middels een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB Bloedtest) .Deze toont verschillende verstoringen/problemen in het lichaam waardoor we kunnen achterhalen waar de oorzaak van jouw klachten liggen, en kan ik nog gerichter met jou aan de slag gaan om de verstoringen in je gezondheid aan te pakken. Doordat ik jou effectiever kan helpen, kun jij sneller resultaten boeken.

De specialisaties van TPsanté zijn onder andere:

- Voeding en overgang, veel vrouwen gebruiken medicijnen en hormonen om overgangsklachten te verminderen. Maar wist je al dat gezonde voeding ook kan helpen? Gedurende het coaching traject Voeding en overgang gaan we jouw voeding en leefstijl langzaam aanpassen.

- Kind en voeding, het begeleiden in de denkwijze van het kind is waar deze methode voor staat. Je gaat ontdekken wat goed voor jou is en wat je valkuilen zijn. Tijdens het begeleidingstraject gaan we de oorzaak van je huidige levensstijl, van je over- of ondergewicht analyseren. Hierdoor ontstaan voor jou nieuwe mogelijkheden en alternatieven waardoor een andere, gezondere levensstijl zich aanbiedt.

- Mentalcoaching, een ontdekkende reis door de wereld van je lichaam en geest. Geniet wat deze ervaring brengt door in contact te komen met jezelf maar ook met anderen. Tijd om op zoek te gaan naar je ‘ware’ zelf! Dat lukt je vaak niet alleen. Samen met een mentalcoach is dit een stuk eenvoudiger. Bovendien zal je merken, als je jezelf aanvaardt zoals je bent, kun je zijn wie je écht bent!

- Stress counseling, leert je om te gaan met stress. Ook als je geen klachten hebt en dat graag zo wilt houden. Door de hoge verwachtingen die deze maatschappij stelt biedt stresscounseling je hulp om een stress vrije weg te vinden die bij jou past.

- Voeding voor senioren, graag ben ik uw maatje om samen een gezonde toekomst op te bouwen.

- Diabetes type 2 is omkeerbaar!!! Wil je af van medicatie door je leefstijl te veranderen?

Ontdek zelf wat een gezondere levensstijl kan betekenen. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de site van TPsanté. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TP Santé uit de rubriek therapeut uit Venlo is gevestigd aan de Kazernestraat 12 in Blerick. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10215489.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij TP Santé zijn o.a. :

Nieuws van TP Santé in Blerick

Portugal reis

Portugal reis

6 - 13 augustus 2022.

EMB Bloedtest

EMB Bloedtest

“Zonder bloed geen leven”

Health & Coaching Retreat

Health & Coaching Retreat

Wil jij ook werken aan een gezondere leefstijl terwijl je geniet van het prachtige Portugal? Tijdens het Health & Coaching Retreat drukken we op de resetknop en ga je ervaren hoe het is om gezond te leven.

Thermografie

Thermografie

Wil je een gezondheidscheck of een pijnloze mammografie?