Van Tienen Milieuadvies B.V. in Venlo

Van Tienen Milieuadvies is gevestigd in Venlo en heeft zich toegelegd op het adviseren van bedrijven op het gebied van gegaste containers, vervoer van gevaarlijke stoffen en vervoer van grensoverschrijdende afvalstoffen.

Over Van Tienen Milieuadvies B.V.

Van Tienen Milieuadvies B.V. valt onder de rubriek adviesbureau in Venlo.

Natuurlijk wilt u de best mogelijke veiligheid voor uw personeel maar u schrikt van de kosten.

Bij ons zijn gasmetingen al mogelijk vanaf €50,- (afhankelijk van de methode). Als u het verrichten van gasmetingen laat regelen door uw logistieke dienstverlener zijn de tarieven vaak tot 3x hoger, terwijl u dan ook nog eens de klantgerichte aanpak van Van Tienen Milieuadvies B.V. moet missen.

Het is namelijk niet nodig om alle containers te meten om toch de veiligheid van uw medewerkers te kunnen waarborgen. Van Tienen Milieuadvies B.V. ontwikkelde hiertoe een risicoanalyse met daaraan gekoppeld een plan van aanpak. Voor veilige stromen hoeft u dan alleen maar steekproefsgewijs te meten, voor eventuele probleemstromen helpen wij u zoeken naar de voordeligste oplossing.

Deze voordelige oplossingen zal uw logistieke dienstverlener u niet altijd aanbieden, immers deze is gebaat bij zo veel mogelijk metingen.

Daarnaast bieden wij ook nog eens de laagste voorrijtarieven. Dit is mogelijk omdat wij gevestigd zijn in Venlo, Wanssum en Born. Er is dus altijd een specialist van ons in de buurt.

Nieuwsgierig geworden? Neem telefonisch contact op (077-7110300) of stuur een email naar planning@vt-m.nl en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten.

Tevens verzorgen wij diverse Code 95 opleidingen en op het gebied van gasmeten de opleiding LGK / MGK.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Tienen Milieuadvies B.V. uit de rubriek adviesbureau uit Venlo is gevestigd aan de Keulse Barriere 4 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-7110300.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Van Tienen Milieuadvies B.V. zijn o.a. :