van Vugt Transport Venlo in Blerick

Voor al uw transport binnen Europa.

Over van Vugt Transport Venlo

van Vugt Transport Venlo valt onder de rubriek transportbedrijf uit Venlo.

Bent u op zoek naar een ervaren en professioneel transportbedrijf? Dan bent u bij van Vugt Transport Venlo helemaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van spoedzendingen. Daarnaast zijn uw kwetsbare en/of persoonlijke zendingen bij ons in goede handen. Uw pakketten worden niet onnodig overgeladen en worden door onze medewerkers op een professionele manier afgeleverd op de plek van bestemming.

Al onze auto’s zijn uitgerust met een goed werkend navigatie systeem met de nieuwste kaarten en life time verkeersinformatie. Mocht het voorkomen dat er enige vertraging op de route voorkomt krijgen wij dit direct door en kunnen wij hier op anticiperen zodat uw zending zo min mogelijk vertraging oploopt.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust een kijkje op de website maar wij staan u uiteraard ook telefonisch te woord. Onze contactgegevens kunt u vinden op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

van Vugt Transport Venlo uit de rubriek transportbedrijf uit Venlo is gevestigd aan de Mahoniestraat 37 in Blerick. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27227385.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij van Vugt Transport Venlo zijn o.a. :