Venlo Gezond in Venlo

Welkom bij Venlogezond.nl | Een samenwerking van Twan en Betty Jonkers en Herbalife Nutrition

Over Venlo Gezond

Venlo Gezond valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Venlo.

Dhr.Twan en Mevr. Betty Jonkers zijn de drijvende krachten achter Venlo Gezond. We zijn het team en samen met Herbalife Nutrition streven we er naar om de mens bewuster te maken, door middel van gezonde voeding en leefstijl de beste versie van jezelf te zijn.

Venlo Gezond heeft gekozen om gebruik te maken van de kennis en de producten van een wereldmerk en dat is Herbalife, Herbalife Nutrition. Het product bestaat al 40 jaar en wordt inmiddels in al meer dan 94 landen gebruikt op het gebied van gezonde voeding en een actief levensstijl.

Als bedrijf willen we graag mensen helpen op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je graag meer uit het leven halen? of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Venlo Gezond.

Werk je graag met en voor mensen, dan kun je wellicht het team van Venlo Gezond komen versterken. Het team biedt jou dan de mogelijkheid om aan jouw eigen toekomst te werken.

Samen werken aan de beste versie van jezelf.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Venlo Gezond uit de rubriek gezondheidscentrum uit Venlo is gevestigd aan de Ruijsstraat 79 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40567388.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Venlo Gezond zijn o.a. :