VitaminenExpress in Reuver

VitaminenExpress: De gezonde snack voor op de werkplek.

Over VitaminenExpress

VitaminenExpress valt onder de rubriek groenteman uit Venlo.

U wilt als bedrijf natuurlijk graag dat uw medewerkers gezond blijven. U kunt daar nu aan mee helpen. VitaminenExpress biedt namelijk de gezonde snack voor op de werkplek aan!

VitaminenExpress is een jong en snelgroeiend bedrijf die gericht is op klanten, flexibiliteit en de levering van hoge kwaliteit. VitaminenExpress vindt de gezondheid van mensen erg belangrijk en hieraan leveren zij graag een bijdrage. VitaminenExpress heeft alles in eigen beheer, van inkoop en kwaliteitscontrole tot de levering op locatie.

De kist die VitaminenExpress aan u levert, bestaat uit kwalitatief goed fruit en groentesnacks. Wekelijks treft u in de kist bananen, peren en appels aan. Deze zullen aangevuld worden met seizoensgebonden fruitsoorten, zoals: Mandarijnen, kiwi's, sinaasappels, druiven, pruimen, perziken, nectarines en diverse snackgroenten. De snackgroenten zijn: Snackkomkommers, snoeptomaatjes en snackpaprikaatjes.

Het fruit die VitaminenExpress levert is handzaam. Dit betekent dat u en uw werknemers gemakkelijk en snel een gezond tussendoortje kunnen nemen.

Heeft u een vraag aan VitaminenExpress? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VitaminenExpress uit de rubriek groenteman uit Venlo is gevestigd aan de Broeklaan 103 B in Reuver. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-4746002.

Diensten en producten voor groenteman

Trefwoorden die horen bij VitaminenExpress zijn o.a. :