Voedingscoach Nancy in Swalmen

Een gezonde keuze naar een maatje minder.

Over Voedingscoach Nancy

Voedingscoach Nancy valt onder de rubriek coaching in Venlo.

Nancy Wijnand is de drijvende kracht achter Voedingscoach Nancy.

Als gewichtsconsulent begeleid ik mensen naar een gezond gewicht. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen. Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn en met de juiste coaching en begeleiding stuur ik jouw in de goede richting. Heb je vragen over voedingsadvies of wil je net die stok achter de deur hebben? Dan wil ik je daar bij helpen.

Ik werk met de methode "ik mag alles eten" Je werkt vanuit je eigen werkboek. In het werkboek staan onder andere tips, opdrachten en theorie over eetgedrag en moeilijke momenten. Het belangrijkste zijn de opdrachten die in het boek staan. Je maakt deze opdrachten voorafgaand aan de afspraak met je coach, de gewichtsconsulent. De antwoorden worden met de gewichtsconsulent besproken tijdens het consult. De gemaakte opdrachten geven onder andere inzicht in het huidige eetgedrag en waar je naar toe wilt ofwel je doel(en). Je leert realistische en haalbare doelen te stellen. Daarnaast geeft het werkboek (en de gewichtsconsulent) je tips op welke manier je je eetgedrag kunt veranderen voor de lange termijn. Je leert op welke manier je in een bepaalde situatie moet handelen om niet in de verleiding te komen, terug te vallen in oude eetpatronen/gewoonten.

Waarom een BGN gewichtsconsulent?

- Afvallen met gezonde voeding, geen dieetpillen en geen shakes.

- Advies op maat, niet iedereen is hetzelfde.

- Zonder doorverwijzing en vrij toegankelijk.

- Vergoedingen van veel zorgverzekeraars.

- Verbeter stap voor stap je voedingspatroon.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voedingscoach Nancy uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Kroppestraat 73 in Swalmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16554839.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Voedingscoach Nancy zijn o.a. :