Yourdestiny - Yourdestination in Venlo

Samen met de paarden reik ik je een helpende hand.

Over Yourdestiny - Yourdestination

Yourdestiny - Yourdestination valt onder de rubriek coaching in Venlo.

Mevrouw Silvia van Wamelen is de drijvende kracht achter Yourdestiny - Yourdestination.

Omdat ik door een diep dal ben gegaan zocht ik zelf een weg om stress en verdriet een plaatsje te geven en begon ik een studie in cognitieve gedragsverandering, mindfulness en stress counseling. Ik hielp me zelf hiermee en kan er nu ook anderen mee helpen.

Ik heb er altijd heel veel baat bij gehad om de rust op te zoeken bij de paarden en dat gunde ik anderen ook. Om die rust en sereniteit te ervaren. Zo kwam ik op het lumineuze idee om mijn opleidingen te combineren met coachen met paarden. Zo gezegd zo gedaan! Ik ben bij HorSense mijn opleiding gaan volgen en zo heb ik van mijn passie, mijn werk gemaakt.

En natuurlijk doe ik het niet alleen. Samen met de paarden en mijn man vormen we een power team!

COACHING MET PAARDEN:

Wil jij graag aan jezelf werken door middel van coaching met de paarden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Paarden zijn altijd in het hier en nu. Ze zijn ontzettend geaard en daar kunnen wij nog heel veel van leren. In een kudde is de kleinste verandering genoeg om duidelijk te maken wat ze willen en voelen. De communicatie gaat dieper en verder dan wij kunnen zien op energetisch niveau. Hierdoor kunnen paarden jou heel puur een spiegel voorhouden. Ze voelen aan waar jij mee zit en laten jou dit zien. Ik geloof dat de paarden je heel veel kunnen vertellen over niemand minder dan jouzelf.

WORKSHOP:

Weet je nog niet helemaal zeker of coaching met de paarden iets voor jou is? Wil je het graag samen met iemand en laagdrempelig komen ervaren? Dan is een kennismakingsworkshop iets voor jullie. Paarden kunnen jou hierin spiegelen en steun geven. Hoe paardencoaching werkt, leg ik graag uit tijdens de workshop zelf. Ik kan er uren over praten, maar het beste is om het zelf te komen ervaren.

PROEFSESSIE:

Wil jij graag een sessie komen ervaren voordat je weet of coaching met de paarden iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom om met een proefsessie te komen voelen of het iets voor jou is.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yourdestiny - Yourdestination uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Beckersweg 23 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15211744.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Yourdestiny - Yourdestination zijn o.a. :

Nieuws van Yourdestiny - Yourdestination in Venlo

Nieuwe opleiding gevolgd

Nieuwe opleiding gevolgd

Onlangs heeft Silvia van Wamelen (eigenaresse) een tweedaagse opleiding via HorSense gevolgd betreffende coaching bij burn-out.