ZKM consultancy in Venlo

ZKM-consultant Mieke Wijdeveld | De kracht om te veranderen

Over ZKM consultancy

ZKM consultancy valt onder de rubriek coaching in Venlo.

Welkom bij Stichting W & Z,

Even voorstellen : mijn naam is Mieke Wijdeveld, inmiddels heb ik een ruime ervaring in het onderwijs, daar kwam ik er achter dat mijn passie ligt in het begeleiden van leerlingen met persoonlijke problemen. Om mijn deskundigheid hierin te vergroten ben ik mij gaan bijscholen en ben ik inmiddels afgestudeerd.

Daarnaast heb ik vele relevante trainingen en cursussen gevolgd. Een van deze cursussen bracht mij in contact met de waarderingstheorie en ZKM. Ik volgde binnen de opleiding Z&W zowel de specialisatie Onderwijs en Opvoeding als de specialisatie Arbeid. Inmiddels werk ik in een eigen praktijk. Ik voer zelfonderzoeken uit bij volwassenen en jongeren en coach docenten en andere professionals. Ook verzorg ik lessen en supervisie bij de opleiding Zelfkonfrontatiemethode en Waarderingstheorie.

Bij een zelfonderzoek wordt gewerkt vanuit een zogenoemde ‘Tweezijdige deskundigheid’ De client is de enige deskundige als het gaat om zijn eigen leven. De begeleider is deskundig wat betreft de methode en psychologische kennis van mensen in het algemeen. De client levert zelf al het materiaal aan voor het onderzoek en trekt ook zelf conclusies. Door het ontdekken van verbanden tussen verschillende gebeurtenissen en gevoelens ontstaat er een helder beeld over wat de cliënt drijft in het leven. De cliënt ontdekt het verhaal onder zijn levensverhaal.

Wanneer is een zelfonderzoek en/of coaching aan de orde?

-Als je niet tevreden bent over je zelfvertrouwen -Als het in je relatie niet lekker loopt -Als je wilt weten waarom je zo weinig energie hebt -Als je relaties met anderen niet gemakkelijk verlopen -Als er te weinig balans is tussen werk en privé -Als je niet (meer) tevreden bent over je werk

Bent u geïnteresseerd? Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ZKM consultancy uit de rubriek coaching uit Venlo is gevestigd aan de Linnaeusweg 46 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 077-3549782.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ZKM consultancy zijn o.a. :