Beleggingspand te koop Grote Kerkstraat 8, Venlo

Op zeer goede locatie gelegen winkelpand met 2 appartementen te koop. Eventueel ook als beleggingspand.

Beleggingspand te koop Grote Kerkstraat 8, Venlo

De winkel heeft een vloeroppervlakte van ca. 175 m² op de begane grond. Het appartement op de 1e verdieping heeft een woonoppervlakte van ca. 115 m2 (excl. de zolder en twee terrassen) en het appartement op de 2e verdieping heeft een woonoppervlakte van ca. 104 m2 (excl. de zolder en het terras). De winkel heeft een frontbreedte van circa 7,50 meter, voorzien van een etalage, en een diepte van circa 19 meter. Het ligt ca. 170 meter van het stadhuis en ca. 500 meter van het station, dus midden in het centrum.

Indeling

Begane grond: winkelruimte en toiletruimte.

Appartementen: Entree: centrale hal met trap.

Eerste verdieping

Appartementen: Entree: centrale hal met trap.

Appartement op de 1e verdieping: Hal van ca. 10 m2 die toegang biedt tot: links een woonkamer van ca. 49 m2 en rechts een slaapkamer van ca. 16 m2 met een wastafel en een deur die naar het terras leidt. Het terras is gelegen op het zuid-oosten afm. ca. 14 m2. Verder biedt de hal toegang tot het toilet met fontein, de aparte keuken van ca. 19 m2 en een badkamer van ca. 3 m2 die voorzien is van een douche en wastafel en aansluiting wasmachine. Vanuit de keuken is de 2e slaapkamer bereikbaar van ca. 17 m2 en het tweede terras van ca. 14 m2, dat zowel vanuit de keuken als de slaapkamer toegankelijk is.

Op de 3e verdieping is een zolderruimte van ca. 30 m2., waar zich de CV-ketel bevindt.

Tweede verdieping

Appartementen: Entree: centrale hal met trap.

Appartement op de 2e verdieping: Hal van ca. 7 m2 die toegang biedt tot: links een woonkamer van ca. 44 m2 en rechts een slaapkamer van ca. 19 m2 met wastafel en deur die naar terras leidt. Terras is gelegen op het zuid-oosten afm. ca. 5 m2 Een halletje van ca. 2,50 m2 die toegang biedt tot de aparte nieuwe keuken (2013) van ca. 15 m2 en een nieuwe badkamer (2015) van ca. 6 m2 die voorzien is van een douche, wastafel, toilet en aansluiting wasmachine. Vanuit de keuken is de 2e slaapkamer bereikbaar van ca. 17 m.

Op de 3e verdieping is een zolderruimte van ca. 12 m2 waar zich de CV-ketel in de gezamenlijke ruimte bevindt.

Overige verdiepingen

Onderverdieping: kelder van ca. 155 m² vloeroppervlakte, bestaande uit 5 ruimtes. Inhoud 282 m3.

Bijzonderheden

De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond en voor de helft voorzien van een marmeren vloer. Toiletgroep: dames- en herentoilet met elk een fontein. Verwarming: cv-ketel.

Het appartement op de 1e verdieping: De woning is voorzien van kunststof kozijnen en thermische beglazing. De CV-ketel is in eigendom. Woonoppervlakte exclusief de zolder en de terrassen is ca. 115 m2. Oppervlakte zolder is ca. 30 m2. De beide terrassen à ca. 14 m2 hebben een totaaloppervlakte van ca. 28 m2.

Het appartement op de 2e verdieping: De woning is voorzien van kunststof kozijnen en thermische beglazing. De CV-ketel is in eigendom. Woonoppervlakte exclusief de zolder en het terras is ca. 109 m2. Oppervlakte zolder is ca. 12 m2. Het terras is ca. 5,50 m2.

De bruto huuropbrengst bedraagt ca. € 3.800,- per maand.

De platte daken hebben nieuwe dakbedekking (2015).

Complex bestaat uit 3 huisnummers.

Te koop in VERHUURDE STAAT.

Begane grond (winkelruimte) is per 1 juli 2017 te huur.

Bestemming: ook horeca.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Geplaatst op vrijdag 19 mei 2017.

Over Eugène Schreinemachers

Dit bericht is geschreven door Eugène Schreinemachers. Het bedrijf valt onder makelaar uit Venlo. Trefwoorden van Eugène Schreinemachers uit Venlo : makelaar,taxateur,woning,huis,kantoor,nwwi,nhg,taxatierapport,bedrijfspand,venlo,winkelpand,huur,verhuur,verkoop,koop,goedkoopste, beste.

Lees meer over Eugène Schreinemachers.