Beleggingspand te koop: Parkstraat 31, Venlo

Beleggingspand nabij centrum en Mgr. Nolensplein.

Beleggingspand te koop: Parkstraat 31, Venlo

Omschrijving

Dit pand is een woonhuis dat momenteel is opgedeeld in 5 woonunits die allen verhuurd zijn.

Indeling

Er is een centrale hal die toegang biedt tot alle woonunits. Op de begane grond zijn 2 studio's. Dit zijn woon-/slaapkamers met een keukenblok en die verder voorzien zijn van een aparte badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 2 woonunits. Een woonunit bestaat uit een woon-/slaapkamer van ca. 10 m2 met een aparte standaardkeuken van ca. 3,95 x 2,16 m., een badkamer van ca. 1,08 x 2,16 m. voorzien van douche en wastafel en een apart toilet met fontein van ca. 1,20 x 1 m. De andere woonunit heeft een woon-/slaapkamer van ca. 22 m2 met keukenblok, badkamer van ca. 1,08 x 2,16 m. voorzien van douche en wastafel en toilet met fontein.

Tweede verdieping

Op de bovenste verdieping bestaat de woonunit uit een woonkamer met keukenblok, 1 slaapkamer en badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

Het pand heeft een dakterras van ca. 89 m2. Isolatie: het pand is voorzien van thermische beglazing. Verwarming: CV Combi-ketel uit 1991, gas. Merk: Vaillant. Monument: het pand is een gemeentelijk monument.

Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 95 m2 Woonoppervlakte: ca. 165 m2 Inhoud: ca. 750 m3

AANVAARDING: IN OVERLEG

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VOOR EEN BEZICHTIGING OF ANDERE INFORMATIE KUNT U BELLEN MET ONS KANTOOR: 077 – 354 44 02

Geplaatst op vrijdag 19 mei 2017.

Over Eugène Schreinemachers

Dit bericht is geschreven door Eugène Schreinemachers. Het bedrijf valt onder makelaar uit Venlo. Trefwoorden van Eugène Schreinemachers uit Venlo : makelaar,taxateur,woning,huis,kantoor,nwwi,nhg,taxatierapport,bedrijfspand,venlo,winkelpand,huur,verhuur,verkoop,koop,goedkoopste, beste.

Lees meer over Eugène Schreinemachers.