De Tichelarij 20 te Venlo

Te koop vrijstaande bungalow (geschikt als woonhuis met kantoor/praktijk aan huis) met ruime garage.

De Tichelarij 20 te Venlo

Omschrijving: Op toplocatie in Venlo-Oost aan waterpartij gelegen vrijstaande bungalow (geschikt als woonhuis met kantoor/praktijk aan huis) met ruime garage. Deze ruime bungalow heeft o.a. een prachtige T-vormige woonkamer, keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een souterrain met eigen ingang waar men een kantoor-/praktijkruimte kan vestigen. Zeer centraal gelegen, centrum Venlo, winkels en scholen in 5-10 minuten bereikbaar en uitvalswegen o.a. E34 zijn in 2 minuten bereikbaar. Direct gelegen nabij het prachtige Burg. Bergerpark.

Indeling: Trap die leidt naar bordes waar zich de voordeur/entree bevindt. Zeer ruime hal van ca. 25 m2 die leidt naar de garderobe van ca. 4 m2 en de toiletruimte van ca. 1,75 m2. Vanuit de hal zijn de woonkamer van ca. 78 m2 en de keuken van ca. 12 m2 bereikbaar. Er is een bijkeuken van ca. 4 m2. Vanuit de hal zijn verder de 4 slaapkamers: een van ca. 14 m2 voorzien van een douche, twee van ca. 7 m2 elk voorzien van een wastafel en een ouderslaapkamer van ca. 18 m2 bereikbaar en is er een trap die leidt naar het souterrain. De badkamer van ca. 9 m2 is voorzien van een ligbad, douche, bidet en wastafel.

De hal, woonkamer, keuken en bijkeuken hebben een Indiase leistenenvloer.

Overige verdiepingen: Het souterrain dat een eigen toegang heeft is voorzien van diverse ruimten waar men kantoor-/praktijkruimten kan vestigen. Er zijn 4 ruimtes met afmetingen van ca. 58 m2, 20 m2, 30 m2 en 11 m2. Verder is er een provisieruimte aanwezig van ca. 8 m2 en een centrale verwarmingsruimte van ca. 19 m2 waar zich de nieuwe HR-ketel uit februari 2016 bevindt. De garage is ca. 26 m2 groot.

Bijzonderheden: Isolatie: de woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met thermopane beglazing. Verwarming: nieuwe HR-ketel (februari 2016). Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 1480 m2 Woonoppervlakte: ca. 430 m2 Inhoud: ca. 1212 m3

AANVAARDING: IN OVERLEG

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VOOR EEN BEZICHTIGING OF ANDERE INFORMATIE KUNT U BELLEN MET ONS KANTOOR: 077 – 354 44 02

Geplaatst op woensdag 26 juli 2017.

Over Eugène Schreinemachers

Dit bericht is geschreven door Eugène Schreinemachers. Het bedrijf valt onder makelaar uit Venlo. Trefwoorden van Eugène Schreinemachers uit Venlo : makelaar,taxateur,woning,huis,kantoor,nwwi,nhg,taxatierapport,bedrijfspand,venlo,winkelpand,huur,verhuur,verkoop,koop,goedkoopste, beste.

Lees meer over Eugène Schreinemachers.