Nieuw boek in de maak...

Er is een tweede boek in de maak over BORE-OUT, deze keer niet specifiek voor begeleiders, maar voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwerp.

Nieuw boek in de maak...

Na mijn eerste boek over BORE-OUT, dat in maart verscheen en vooral bedoeld is voor coaches en therapeuten, is er al weer een tweede in de maak. Dat eerste wierp een aantal vraagstukken betreffende het thema op, waar ik alsnog in ben gedoken. Zo is er de belangrijke vraag, wat werkgevers kunnen doen... Maar vooral vond ik dat er ook een boek moest komen voor iedereen, die belangstelling heeft voor het onderwerp, maar niets heeft met al die therapeutische aanwijzingen en oefeningen. Het schiet al weer lekker op... https://site-ereprijs.wixsite.com/home

Geplaatst op vrijdag 2 juli 2021.

Over Ereprijs training en coaching

Dit bericht is geschreven door Ereprijs training en coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Venlo. Trefwoorden van Ereprijs training en coaching uit Venlo : coaching praktijk, coach, trainer, schrijver, therapeut, coaching bij faalangst, boek over bore-out, spreker over faalangst burn-out bore-out, .

Lees meer over Ereprijs training en coaching.