Offerte voor Hovenier in Venlo

Wilt u een offerte opvragen voor hovenier in de regio Venlo? Wij vonden 3 bedrijven voor een offerte over hovenier in Venlo voor u. meer

Prijsopgave voor hovenier opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Achtertuin opnieuw laten aanleggen(Nieuw terras met grote tegels een klein terras met evt. pvc vlonders en stuk kunstgras), eind september/begin oktober of begin voorjaar 2018. Tuin is ongeveer 7 bij 8 meter. Graag per mail contact opnemen/offerte sturen, ben weinig telefonisch bereikbaar doordeweeks. Alvast bedankt! Groetjes, Eef”

Aangevraagd op woensdag 16 augustus 2017

“Hallo, Voor mijn tuin ben ik op zoek naar een kunststof grasmat. De te beleggen opp. is 75 m². De locatie: camping de Schatberg in Sevenum. Graag zou met u van gedachten willen wisselen over het volgende: Ik doe het grondwerk te weten: 1. Uitgraven en storten van het zwart zand. 2. Aanbrengen van opsluitbanden waar nodig. 3. Storten van geel zand? Uw werkzaamheden zouden dan bestaan uit: 1. Afrijen en trillen van de ondergrond. 2. Aanbrengen van drukverdelende ondermat? 3. Leggen en afwerken van de kunststof grasmat. De werkzaamheden zullen waarschijnlijk in het late najaar moeten worden uitgevoerd, aangezien dergelijke activiteiten in het kampeerseizoen niet zijn toegestaan. In afwachting van uw antwoord, verblijf ik, Met vriendelijk groeten, Sjaak Sturme Meerweg 63 5976 NS Kronenberg m. 06-53194967 ”

Aangevraagd op vrijdag 31 juli 2015

Aangesloten bedrijven